Permanent hårborttagning

Hur fungerar Epila laser hårborttagning?

Epilia Diodlaser är den senaste tekniken på marknaden och går inte att jämföra med IPL. . EPILIA RF använder en kombination av diodlaser och laserfrekvens (RF). Laserns ljus absorberas av melanin som finns i håret och transporteras sedan vidare ner till hårroten och värmer upp den till cirka 70 grader, vilket gör att den elimineras. EPILIA RF har ett inbyggt kylsystem som skyddar huden och gör behandlingen i stort sett smärtfri…….

Keratin lash lift

Lashlift med Keratin .(Kim Kardashians favoritbehandling) Keratin förlänger de naturliga fransar 2-3% och efter behandlingen blir dom 40% tjockare och fylligare. Resultatet håller upp till 6 veckor. Man börjar behandlingen med att rengöra fransarna och böjer upp dem men en liten plastrulle sedan färgar man dem och tillsätter keratin som stärker och gör dina egna fransar fylligare,

Behandlingen är perfekt för dig som inte kan eller vill ha fransförlängning. Behandlingen tar ca 1 timme. PRIS 750 kr

Man slipper mascara under 6 veckor men kan även använda mascara på fransarna  man bör upprepa behandlingen efter ca 6 v för att bibehålla effekten.

Spa pedikyr

Få mjuka och fräscha fötter med vår SPA Pedikyr. En fotvårds behandling där du börjar med  fötterna peelas för att effektivt avlägsna döda hudceller. Därefter tar vi bort förhårdnader, klipper, filar och polerar naglarna och nagelbanden. Du får sitta en stund med en näringsrik inpackning. Behandlingen avslutas med en avslappnande fot- och underbens massage med en mjukgörande creme. Kom in och slappna av och njut.

Fransförlängning

Vill du vakna på morgonen redo att bemöta dagen med glimten i ögat och slippa sminka ögonen med mascara? Ögonfransförlängning ger dig långa vackra fransar med ett naturligt utseende och håller dessutom länge, mellan 5-8 veckor!
Jag är diplomerad ögonfransförlängare jag har arbetat med fransförlängning sedan 2006 och tar emot hundratals nöjda kunder varje månad…..

Injektionsbehandlingar

Filler behandling:

Hyaluronsyra är ett geléliknande ämne som finns naturligt i kroppen inklusive hud. Den absorberar vatten och fungerar som kroppens smörjmedel och stötdämpare. Hyaluronsyra produktion minskar kraftigt med stigande ålder vilket medför minskat elasticitet och därmed rynkor och minskad volym. Man därför kan injicera Fillers för att återskapa naturliga utseendet genom att släta ut rynkor och skapa volym…….

Botox

Botullinumtoxin är en toxin som i mycket svaga doser används som medicin för att förlama ….

Hudföryngring/Skinrejuvenation

Med tiden förlorar huden sitt kollagen vilket kan skapa rynkor och slapp hud. Med Epilia diodlaser RF( radiofrekvens) återskapar och stärker man kollagenet och elastinfibrer i huden och minskar dessa ålderstecken 3 -5 gånger rekommenderas för bästa resultat

Pris Nu 3500 kr (ordpris 4500 kr) för 3 behandlingar  i ansiktet och dekortage.

Cryopen frysteknik

Cryopen  är en avancerad och effektiv frysbehandling  som på några sekunder avlägsnar olika benigna (godartade) hudförändringar så som pigmenteringar/åldersfläckar, vårtor (ej hand- och fotvårtor), , fibrom, skin tags.

 Behandlingen är säker, snabb, effektiv och smärtfri.  Cryopen   fryser endasts bort din hudförändring och inte den omgivande, friska huden. Detta innebär att din behandling kommer att omfatta minimalt obehag och få biverkningar. Det innebär också att hudförändringar i ansiktet och området runt ögonen även kan behandlas säkert.

Borttagning av en fläck/skin tag/fibrom mm från  500 kr

Fler borttagningar beror på storleken av området eller hur mycket som skall tas bort. Priset beror också på hur många fryspatroner som används.

Boka tid för konsultation för exakt pris och behandlingsplan.

Välkommen att boka din behandling!

Unna dig en behandling

error: Content is protected !!